Thuis

Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8

Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd

Aanvankelijk gevestigd als Mariene het Luchtkussenfabriek van Qingdao Luhang in 1988 en veranderd in Marien de Luchtkussens en de Stootkussensco. van Qingdao Luhang, had Ltd in 2011, Qingdao Luhang zich aan het ontwikkelen van en de productie van mariene luchtkussens en mariene stootkussens voor meer dan 2 decennia gewijd.

Het fabrieksgebied is 56,000m2 met de bouw van gebied van 21,000m2. Het bedrijf heeft kapitaal van USD 3 miljoen geregistreerd en - activa van USD1.2 miljard geregistreerd. Wij hebben een volledige lijn van productiemateriaal: rubber het mengen zich machine, rubberrolmachine die, de grootste de vulcanisatietanks van China, de grootste Machine van de Persinspectie, de machine van de het schuimverwerking van EVA, Schuim machines en de bespuitende machine van SPUA vormen.

 

Door de ontwikkeling van deze jaren, hebben wij volledige waaier van mariene luchtkussens en mariene stootkussens:

 

Schip Lanceringsluchtkussens voor schip die en in scheepswerven lanceren dokken

De mariene Bergingsluchtkussens voor het bergen sinked schepen of vlot krijgende voorwerpen van onder water

Andere Luchtkussens voor speciaal gebruik

Pneumatische Rubber Mariene Stootkussens voor schepen en dokken het aanleggen

Schuim Gevulde Mariene Stootkussens voor schip en dokken het aanleggen

Vaste Dok Rubberstootkussens voor dokken en wharfs

Mariene Boeien

 

Van het begginning hebben wij ons bij de technologische innovatie geconcentreerd. Met een team van ervaren technicans en ingenieurs, hebben wij sommige high-tech mariene producten ontwikkeld en sommige petents gekregen. Wij zijn goedgekeurd als leverancier van Marineproducten. 

 

De kwaliteit is onze het levenslijn. Wij verlenen de dienst van „drie waarborgen“ (het terugkeren, het herstellen en het vervangen) op al onze producten in het geval van om het even welke tekorten toe te schrijven aan de problemen van materiaal, productie, prestaties in de omstandigheden van normale bedrijfsvoering en onderhoud.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Luhang

Aantal werknemers : 110~120

Jaarlijkse omzet : 6,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Door meer dan 2 decennia van ontwikkeling van het jaar van 1988, heeft Qingdao Luhang een snelle ontwikkeling met grote acchievemengts ervaren:

 

 • het jaar van 1988: begonnen als Mariene het Luchtkussenfabriek van Jinan Haiying met 20 personeelsleden
 • het jaar van 1989: veranderd in Mariene het Luchtkussenfabriek van Qingdao Luhang met 32 personeelsleden
 • het jaar van 2002: uitgegeven en begonnen het Mariene Luchtkussen en Standaard Opheffend het Vervoerluchtkussen》 uit te voeren van 《Qingdao Luhang van de Stootkussenfabriek
 • het jaar van 2004: Uitgegeven en begonnen het Luchtkussen en het Stootkussenfabrieksnorm van 《Qingdao Luhang Mariene van Pneumatisch Rubberstootkussen》 uit te voeren
 • het jaar van 2005: Goedgekeurd en Gediplomeerd door ISO9001: 2000
 • het jaar van 2006: Goedgekeurd en Gediplomeerd door UKAS
 • het jaar van 2008: De Marirneluchtkussens en de Mariene Stootkussens werden goedgekeurd door SGS
 • het jaar van 2011: de nieuwe fabriek werd voltooid en veranderde in het Marien Luchtkussen van Qingdao Luhang en Stootkussenco., Ltd met 110 personeelsleden
 • het jaar van 2012: geleverd 12 pneumaitcstootkussens in grootte van 3.3m x 6.5m voor het Diepzeeboringsplatform van Project Oceaanaardolie 981.
 • het jaar van 2016: Goedgekeurd en gediplomeerd als leverancier voor Marine
 • het jaar van 2018: Het jaarlijkse resultaat brak door 8 miljoen ons dollars

bedrijfsdiensten

Luhang is altijd eerst gebaseerd op „Mensen, Wetenschappelijk Beheer“ en opstelling een kwaliteitsidee van zich het Concentreren op Klanten. Allen is in het belang van de klant en de tevredenheid van de Klant is ons principe. Wij zijn altijd braaf aan Eerlijke Samenwerking, die Streng en Praktisch zijn, wonnen Zijn het Attent en Streven van naar Perfectness en zo een groot openbaar lof in de industrie en onder klanten.

 

Ons doel is onze klanten met een professionele houding, een geavanceerd en redelijk productontwerp, een uitstekend ambacht en een materiaal, globaal wetenschappelijk beheer, superieur product terug te betalen, „klanten eerst“ idee, de perfecte naverkoopdienst.

 

Wij zouden tot ernstige belofte aan onze klanten willen maken zoals hieronder:

1. De prestaties van rubber voldoen volledig aan het verzoek van Internationaal Pneumatisch Stootkussen Standard 17357:2014/《ISO17357: 2014》.

2. Het productleven: De geplande levensduur van pneumatisch rubberstootkussen is 6-12 jaar in de omstandigheden van het correcte vervoer, opslag en gebruiken.

3. De periode van de kwaliteitswaarborg is 24 maanden na wordt geleverd aan kopers. Tijdens waarborgperiode, verlenen wij de dienst van „drie waarborgen“ (het terugkeren, het herstellen en het vervangen) van alle producten in het geval van om het even welke defacts toe te schrijven aan de problemen van materiaal, productie, prestaties in de omstandigheden van normale bedrijfsvoering en onderhoud.

 

Het smeden „Luhang“ merk met sterkte en het creëren van briljante toekomst, zullen wij een nauwe samenwerking met vrienden in alle cirkels maken en zullen een prachttoekomst samen maken.

 

 

 

 

 

Bedrijfteam

China Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0