Thuis Productenmarien rubberluchtkussen

Mariene Boot Opblaasbare Luchtkussens voor het Verschepen, de Onderwaterzakken van de Luchtlift

Mariene Boot Opblaasbare Luchtkussens voor het Verschepen, de Onderwaterzakken van de Luchtlift

  • Marine Boat Inflatable Air Bags For Shipping , Underwater Air Lift Bags
  • Marine Boat Inflatable Air Bags For Shipping , Underwater Air Lift Bags
 • Marine Boat Inflatable Air Bags For Shipping , Underwater Air Lift Bags

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: LUHANG
  Certificering: CCS , BV , LR , DNV , ABS
  Modelnummer: Links-6

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 stuk
  Prijs: negotiable
  Verpakking Details: Pallet
  Levertijd: 8 dagen
  Betalingscondities: L/C, D/A, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 300 stuks per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: Natuurrubber + koordlagen Toepassing: schipberging
  Diameter van: 0.3m - 4.5m Lengte: 0.6m - 25m
  lagen: 3-10 Levensduur: 6-10 jaar
  Hoog licht:

  airbags for shipping containers

  ,

  boat recovery airbags

  D 1.6m x de Lagen Mariene Rubberluchtkussens van Gr 15m x 6 voor het opheffen van schip

   

  Worden de Luhang Mariene rubberluchtkussens algemeen gebruikt voor projecten in de zware industrie en de mariene scheepsbouwsector.

  Sommige van hun gemeenschappelijkste gebruik zijn als volgt:

  • Lancering van 250 ton aan 10.000 tonschepen of boten. Soms zelfs nog meer
  • Lancering van zware grote structuren tot 10.000 ton
  • Het vervoeren uit grote mariene structuren met inbegrip van schepen voor reparaties of kringloop
  • Het verstrekken van extra drijfvermogen voor mariene bergingsprojecten of oprichtingsbehoeften die (ontwerp van aken enz. verminderen)
  • Mobilisering van zware structuren op land (een geschikt alternatief voor vervoerders)

  Het gebruik van mariene luchtkussens is vooral gemeenschappelijk in de scheepsbouwruimte. Nochtans, zijn er een misvatting in het product geweest, evenals grote verschillen in tarifering beschikbaar in de markt. In feite, veel van de leverancierseis verstrekken zij xx hoeveelheid lagen, xx hoeveelheid gewicht enz. om te rechtvaardigen dat hun productkwaliteit hetzelfde als veel van de vertrouwde op producten van de fabrikanten is. De enorme verschillen in prijzen slagen erin om veel van deze luchtkussenkopers te verwarren. Zo, wat zijn de „gewoonlijk gemaakte beloften“ dat een koper van zorgvuldig zou moeten zijn?

  Als u niet van mariene luchtkussens, kent en meer over het zou willen leren, Interessant om te leren hoe ons team ter plaatse kan helpen lancerend en vervoerend

  1. Gewicht

  Het is niet ongewoon om bepaalde leverancierseis te horen iets volgens de lijnen van „Ons rubberluchtkussen van deze grootte xx kg weegt, bewijst het dat onze materialen van goede kwaliteit zijn en wij geven u meer klap voor uw bok!“ of wanneer de gewichtsinformatie meer dan een concurrent is, beweren zij dat hun luchtkussens „meer materialen daarin hebben zodat is het beter!“. Nochtans, zou men werkelijk moeten begrijpen wat in een luchtkussen is, en hoe het gewicht wordt beïnvloed. En door meer te begrijpen, zult u zien waarom dit een reusachtige misvatting is.

  De schip-lancerende luchtkussens worden gemaakt van rubber en door koorden versterkt om voldoende lagercapaciteit te verstrekken. In de handeling van het verwarren van kopers, hebben sommige fabrikanten eigenlijk meer ongewenste buitenlandse materialen in de rubberbladen, wat hen eigenlijk zwaarder maakt. Het rubber is vrij minder dicht. De beschikbaarheid van meer buitenlandse substanties in rubber zal hen veel zwaarder maken, maar aan welke kosten? Het zal wezenlijk de elasticiteit verminderen (wat betekent het veel spoedig na een paar gebruik zal ontbreken). Sommigen versnellen zelfs het verouderen van het rubber en verminderen massaal zijn gebruiksveiligheid.

  Niet doen allemaal dit opzettelijk, niettemin. Wat hebben deze toegevoegde onnodige buitenlandse materialen in de rubberbladen toe te schrijven aan vuile werkomgeving of slechte kwaliteitscontroleprocedures. Maar toch misleidt een overdreven agressieve winkelbediende soms en verandert zelfs dit „hogere gewicht“ informatie in een ‚goed punt om kopers te overtuigen. Daarom in onze faciliteit, verzekeren wij een schone werkomgeving en opstellings strikte procedures om deze kwestie in bedwang te houden. Slechts gaat die materialen om in een kwaliteits marien luchtkussen te gaan, in hen.

  Feit #1: Het gewicht is geen goede indicator van kwaliteit.

  2. Grondstoffen

  Ideaal gezien, zouden de luchtkussens van nieuw rubbermateriaal moeten worden gemaakt dat de volgende normen aanhangt:

  • Iso34-1 scheursterkte ≥400 N/cm
  • ISO37 treksterkte≥18 MPa, Verlenging bij Onderbreking ≥400%
  • Iso1761-1 hardheid (Kust A) 60±10°
  • Iso815-1 compressiereeks
  • ISO188 vereisten voorbij het Thermische Verouderen
  • Iso1431-1 voorbij het Statische Ozon Verouderen

  Het sleutelwoord is hier gerecycleerd of het teruggewonnen gebruik van new.LUHANG NOOIT rubbermateriaal in luchtkussenproductie. Dit is een reusachtige rode vlag. Het kwaliteitsrubber maakt de stichting van het gehele „opblaasbare rol“ idee, vooral wanneer het zeer hoge waarden van gewicht op bovenkant moet dragen. Het gerecycleerde en teruggewonnen rubber heeft wezenlijk lagere elasticiteit en heeft een zeer snel het verouderen tarief dat de integriteit van luchtkussens compromitteert. Gebruik deze gerecycleerde rubberluchtkussens een paar tijden en u zult realiseren zij zeer gemakkelijk barsten.

  Anderzijds, spelen de koorden een grote rol, ook. Deze „twee koorden“ zijn verondersteld om twee-bundel koorden met meer dan 205 n-sterkte per koord te zijn. Sommige fabrikanten, zoals LUHANG, verkrijgen en gebruiken een hoger sterktekoord (boven vereiste norm) om kwaliteitssterkte te verzekeren; maar een andere leveranciers gebruiken twee-bundel koorden soms met lagere sterkte. Er is ook het verschil met andere koorden zoals dacronkoorden enz. Het verschil in gebruik van grondstoffen kan een kostenverschil van meer dan 60% hebben!!

  Feit #2: De grondstoffen in luchtkussens zijn soms zeer verschillend van elkaar, en moeilijk te ontdekken.

  3. Vervaardigingstechnologie

  Gezien alle materialen, bent u constant denkt het eindproduct hetzelfde zal zijn? Dat is niet echt het geval. Zelfs als beide makers hetzelfde type van materialen gebruiken, zouden de technologie en de deskundigheid inzake productie hen apart plaatsen. Het is belangrijk voor een fabrikant bepaalde types van automatisering en machines geschikt om te gebruiken om bepaalde procedures te standaardiseren, die een zeer verenigbare output verzekeren die fouten en fouten minimaliseert. De bekwame arbeiders (en de NIET algemene arbeiders) zijn nodig. Met veel ervaring, is dit personeel degenen die ervoor zullen zorgen elke stap volgens norm is en in verenigbaar, hoog - kwaliteitsluchtkussen zal resulteren. De details zoals de groepering, de strakheid en de sterkte van delen zouden dicht moeten worden geïnspecteerd.

  Bij LUHANG, oefenen wij een nieuwe innovatieve vervaardigingstechnologie uit. Deze praktijk laat ons toe om meer rubber mariene luchtkussens in een samenhangende wijze te vervaardigen, die sterkte verbeteren door het hebben van algemene overlappende lagen en menselijke fouten te minimaliseren.

  Bovendien hebben wij hoogst vulcanisatiedeskundigen gekwalificeerd. Wanneer het over de productie van deze hoge drukluchtkussens komt, is de vulcanisatie een zeer belangrijk proces waar de over--vulcanisatie of de onder-vulcanisatie zeer grote prestatiesverschillen kan brengen!

  Feit #3: Zelfs met dezelfde materialen, is het onmogelijk om twee verschillende fabrikanten te verwachten om nauwkeurig productresultaat, wegens verschillende vervaardiging technologie en productieprocessen te hebben. Wat zijn beter dan anderen.

  4. De Overdrijving van de laaghoeveelheid

  Veronderstel de schok toen wij sommige klanten kwamen aan ons ontmoetten die om een 15 laagluchtkussen vragen!

  Meeste schepen/de structuren kunnen met onze 7 lagentype luchtkussens worden behandeld, of in sommige gevallen (scherpe schil of opwindende het werkvoorwaarden) misschien omhoog 10 lagen. Maar om het even wat meer dan 10 is absoluut niet noodzakelijk. Deze overdrijvingen veroorzaken verwarring op industriële schaal, en de kopers dachten zij meer met deze goedkope prijzen krijgen. Nochtans, zijn wij overtuigd onze LUHANG 7 lagentype luchtkussens beter dan veel van die „15-laag“ luchtkussens zou presteren. De echt achtenswaardige leveranciers zullen begrijpen dat deze hoge laagtellingen niets betekenen. Voor die „15-laag“ eisen, hoeveel lagen denkt u u krijgt?

  Ook, is de hoeveelheid niet alles. Het is essentieel voor de kopers om van het verschil in kwaliteit op te leiden. En het beste deel moet onze producten proberen om het verschil voor zich te zien!

  Feit #4: Vind een vertrouwde op fabrikant die niet over--belofte en onder-leveren.

  5. Derde partijinspectie

  De derde partijinspectie is groot. Ons bedrijf biedt gelukkig de certificaten van de derde partijinspectie van diverse inspectiepartijen op het verzoek van de klant aan. Zoals wij vroeger hebben vermeld, is het een combinatie van de fijnste grondstoffen en de bekwame vervaardigingsdeskundigheid die een product groot maakt. De vervaardigingsvaardigheid kan niet „worden geïnspecteerd en“ op een onlangs gemaakt product worden vergeleken. Bovendien, sommige fabrikanten zoals LUHANG gaan zelfs boven en verder dan de richtlijnen om veel hogere rangmaterialen in onze producten te gebruiken.

  Een specifieker voorbeeld zou productlevensduur zijn: het product A en het product B zouden hetzelfde voor het eerste twee gebruik kunnen werken, maar geleidelijk aan, zult u realiseren het product A sneller degradeert, zijn flexibiliteit en sterkte verliest; terwijl het product B zijn prestaties, handhaaft en het veel langer nuttig leven heeft. Op lange termijn, zou u meer door product B te gebruiken besparen, zelfs als het soms een weinig meer eerlijk kostte.

  Feit #5: De derde partijinspectie is welkom

  Probeer hen uit

  Zo, zijn dit enkele gemeenschappelijke misvattingen van mariene luchtkussenkopers. Sommige van deze punten zijn daadwerkelijk ook van toepassing op onze andere producten zoals pneumatische stootkussens, schuimstootkussens, rubberstootkussens, Enz. Als u momenteel de producten van ander merk gebruikt, probeer contacterend ons om een citaat te krijgen. Wij zijn zeker dat als u onze rubberluchtkussens probeerde, u het verschil op gebruik zult realiseren!

  Mariene Boot Opblaasbare Luchtkussens voor het Verschepen, de Onderwaterzakken van de Luchtlift 0Mariene Boot Opblaasbare Luchtkussens voor het Verschepen, de Onderwaterzakken van de Luchtlift 1

  Contactgegevens
  Qingdao Luhang Marine Airbag and Fender Co., Ltd

  Contactpersoon: lisa

  Tel.: +8618560662820

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten